Πολιτική Επιστροφών

Θέλεις να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες; Μπορείς να το κάνεις μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παρέλαβες την παραγγελία σου, δωρεάν, αρκεί το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας ή το τιμολόγιο.

Για κράτηση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείς την αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιήσεις καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μιας κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή, σημειώνοντας στο πεδίο ‘Σχόλια’ ότι είναι για ΑΛΛΑΓΗ και τον αριθμό της αρχικής σου παραγγελίας.
Η διαδικασία αλλαγής προϊόντος διαρκεί περίπου 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παραλαμβάνει το δέμα το κατάστημά μας. Αν διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, το κατάστημά μας θα επικοινωνήσει πάλι μαζί σας.
Εάν πραγματοποιήσεις την αλλαγή σου με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία, εκτός της ΕΛΤΑ COURIER τότε επιβαρύνεσαι εσύ τα έξοδα μεταφοράς.
Η δωρεάν αλλαγή προϊόντων ισχύει μόνο για μία αλλαγή ανά παραγγελία και μόνο για περιοχές εντός Ελλάδος και Κύπρου.

ΑΛΛΑΓH ΠΡΟΪOΝΤΟΣ ΣTO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ:

Μπορείς να αλλάξεις το προϊόν της παραγγελίας σου στο κατάστημά μας προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Αλλαγές γίνονται στην τιμή αγοράς.
Σε περίπτωση που το κατάστημα δεν διαθέτει το προϊόν που θέλεις να αλλάξεις, μπορεί να εκδοθεί άμεσα πιστωτικό κουπόνι. Η εξαργύρωση του πιστωτικού κουπονιού ισχύει έως και 1 μήνα από την έκδοση του.
Για τις αλλαγές δώρων, το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την κάρτα αλλαγής.
Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε αλλαγές & επιστροφές σε εσώρουχα, μαγιώ και κάλτσες.